bas antara Gordon dengan Milsons Point Station mengambil masa 20 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Gordon hingga Milsons Point Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali sehari antara Gordon dan Milsons Point Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:28 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Gordon adalah pada 3:28 PG yang akan tiba ke Milsons Point Station pada 3:48 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 20 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Gordon ke Milsons Point Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Pacific Hwy Opp Dumaresq St stesen dan tiba di Pacific Hwy At Walker St stesen. Perkhidmatan berlepas 4 kali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 20 min.
Perkhidmatan Gordon Milsons Point Station ke bas, dikendalikan oleh Busways, berlepas dari stesen Pacific Hwy Opp Dumaresq St.
Perkhidmatan Gordon Milsons Point Station ke bas, dikendalikan oleh Busways, tiba di stesen Pacific Hwy At Walker St.
Jarak antara Gordon dan Milsons Point Station adalah 11.5 km. Jarak jalan raya ialah 18 km.