bas antara Gilroy dan Bandar Raya Salt Lake secara purata mengambil masa 27 j 52 min dan bas yang terpantas mengambil masa 25 j 55 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Gilroy ke Bandar Raya Salt Lake. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Gilroy dan Bandar Raya Salt Lake. Perlepasan paling awal ialah pada 4:09 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Gilroy adalah pada 10:20 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Salt Lake pada 7:05 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di San Jose Diridon Station dan mengambil masa purata 27 j 52 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Gilroy ke Bandar Raya Salt Lake? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Gilroy ke Bandar Raya Salt Lake. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Gilroy stesen dan tiba di Bandar Raya Salt Lake stesen melalui San Jose Diridon. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 27 j 52 min.
Perkhidmatan Gilroy Bandar Raya Salt Lake ke bas , dikendalikan oleh Santa Clara VTA, berlepas dari Monterey & 5th stesen.
Perkhidmatan Gilroy Bandar Raya Salt Lake ke bas, dikendalikan oleh Santa Clara VTA, tiba di Salt Lake City Intermodal Trans Ctr stesen.
Jarak antara Gilroy dan Bandar Raya Salt Lake adalah 935.2 km. Jarak jalan raya ialah 1,306 km.