bas antara Getafe-Industrial dan Arganda del Rey secara purata mengambil masa 1 j 40 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 6 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Getafe-Industrial ke Arganda del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Getafe-Industrial dan Arganda del Rey. Perlepasan paling awal adalah pada 6:51 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Getafe-Industrial adalah pada 10:54 PTG yang akan tiba ke Arganda del Rey pada 6:49 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Carpinteros-Parque Imagina dan mengambil masa purata 1 j 40 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


1 j 12 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 39 min • 2 pertukaran

1 j 35 min • 2 pertukaran

1 j 27 min • 2 pertukaran

1 j 12 min • 2 pertukaran

1 j 40 min • 2 pertukaran

1 j 32 min • 2 pertukaran

1 j 21 min • 2 pertukaran

1 j 29 min • 2 pertukaran

1 j 10 min • 2 pertukaran

1 j 32 min • 2 pertukaran

1 j 21 min • 2 pertukaran

1 j 29 min • 2 pertukaran

1 j 10 min • 2 pertukaran

1 j 27 min • 2 pertukaran

1 j 12 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 27 min • 2 pertukaran

1 j 12 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaran

1 j 45 min • 2 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Getafe-Industrial ke Arganda del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Getafe-Industrial ke Arganda del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Carpinteros-Parque Imagina stesen dan tiba di Av.Valencia-Cementerio Viejo stesen melalui Av.Andalucía-Villaverde Bajo Cruce stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 40m.
Perkhidmatan Getafe-Industrial Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari stesen Carpinteros-Parque Imagina.
Perkhidmatan Getafe-Industrial Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di stesen Av.Valencia-Cementerio Viejo.
Jarak antara Getafe-Industrial dan Arganda del Rey adalah 23 km. Jarak jalan raya ialah 32 km.