bas antara Gentilly dan Rue de Rivoli secara purata mengambil masa 24 min dan bas yang terpantas mengambil masa 17 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Gentilly ke Rue de Rivoli. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Gentilly dan Rue de Rivoli. Perlepasan paling awal adalah pada 5:50 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Gentilly adalah pada 5:20 PTG yang akan tiba ke Rue de Rivoli pada 5:47 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 24 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Gentilly ke Rue de Rivoli? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Gentilly stesen berlepas dari Rue de Rivoli stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 24 min.
Perkhidmatan Gentilly Rue de Rivoli ke bas , dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari Stade Charléty - Porte de Gentilly stesen.
Perkhidmatan Gentilly Rue de Rivoli ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di Cité - Palais de Justice stesen.
Jarak antara Gentilly dan Rue de Rivoli adalah 5 km. Jarak jalan raya ialah 5 km.