bas antara Geneva dan Courseulles-sur-Mer secara purata mengambil masa 18 j 40 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 j 35 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Geneva hingga Courseulles-sur-Mer. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Geneva dan Courseulles-sur-Mer. Perlepasan paling awal ialah pada 2:20 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Geneva adalah pada 1:35 PTG yang akan tiba ke Courseulles-sur-Mer pada 3:35 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Paris dan mengambil masa purata 18 j 40 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Geneva ke Courseulles-sur-Mer? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Geneva ke Courseulles-sur-Mer. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Geneva stesen dan tiba di Courseulles-sur-Mer stesen melalui Paris. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 18 j 40 min.
Perkhidmatan Geneva Courseulles-sur-Mer ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari Geneva stesen.
Perkhidmatan Geneva Courseulles-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Caen stesen.
Jarak antara Geneva dan Courseulles-sur-Mer adalah 603.3 km. Jarak jalan raya ialah 765 km.