bas antara Garbutt dengan Breakwater Ferry Terminal mengambil masa 14 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Garbutt ke Breakwater Ferry Terminal. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Garbutt dan Breakwater Ferry Terminal. Perlepasan paling awal ialah pada 4:30 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Garbutt adalah pada 10:30 PTG yang akan tiba ke Breakwater Ferry Terminal pada 10:44 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 14 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Garbutt ke Breakwater Ferry Terminal? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Townsville Airport stesen dan tiba di Breakwater Terminal stesen. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Perkhidmatan Garbutt Breakwater Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Translink, berlepas dari stesen Townsville Airport.
Perkhidmatan Garbutt Breakwater Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di stesen Breakwater Terminal.
Jarak antara Garbutt dan Breakwater Ferry Terminal adalah 5.2 km.