bas antara Gap dan Carry-le-Rouet secara purata mengambil masa 8 j 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 j 46 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Gap hingga Carry-le-Rouet. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali sehari antara Gap dan Carry-le-Rouet. Perlepasan paling awal adalah pada 6:17 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Gap adalah pada 5:17 PTG yang akan tiba ke Carry-le-Rouet pada 8:21 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Gare Routière dan mengambil masa purata 8 j 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


5 j 36 min • 2 pertukaran

4 j 56 min • 2 pertukaran

5 j 6 min • 2 pertukaran

4 j 46 min • 2 pertukaran

5 j 36 min • 2 pertukaran

4 j 56 min • 2 pertukaran

5 j 6 min • 2 pertukaran

4 j 46 min • 2 pertukaran

5 j 36 min • 2 pertukaran

4 j 56 min • 2 pertukaran

5 j 6 min • 2 pertukaran

4 j 46 min • 2 pertukaran

5 j 36 min • 2 pertukaran

4 j 56 min • 2 pertukaran

5 j 6 min • 2 pertukaran

4 j 46 min • 2 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Gap ke Carry-le-Rouet? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Gap ke Carry-le-Rouet. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Porte Colombe stesen dan tiba di Gare Routière stesen melalui Gare Routière stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8j 6m.
Perkhidmatan Gap Carry-le-Rouet ke bas, dikendalikan oleh Zou! Lignes Express Régionales, berlepas dari stesen Porte Colombe.
Perkhidmatan Gap Carry-le-Rouet ke bas, dikendalikan oleh Zou! Lignes Express Régionales, tiba di stesen Gare Routière.
Jarak antara Gap dan Carry-le-Rouet adalah 155.3 km. Jarak jalan raya ialah 186 km.