bas antara Gananoque dan Bandar Raya Quebec secara purata mengambil masa 12 j 52 min dan bas yang terpantas mengambil masa 9 j 20 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Gananoque hingga Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Gananoque dan Bandar Raya Quebec. Perlepasan paling awal adalah pada 11:35 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Gananoque adalah pada 7:05 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Quebec pada 1:00 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Ottawa dan mengambil masa purata 12 j 52 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Gananoque ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Gananoque ke Bandar Raya Quebec. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Gananoque stesen dan tiba di Québec stesen melalui Ottawa stesen dan Montreal stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 12j 52m.
Perkhidmatan Gananoque Bandar Raya Quebec ke bas, dikendalikan oleh Flixbus USA, berlepas dari stesen Gananoque.
Perkhidmatan Gananoque Bandar Raya Quebec ke bas, dikendalikan oleh Orléans Express, tiba di stesen Québec.
Tempah tiket Gananoque Bandar Raya Quebec ke bas anda dalam talian dengan Omio.
Jarak antara Gananoque dan Bandar Raya Quebec adalah 473.5 km. Jarak jalan raya ialah 505 km.