bas antara Future Park Rangsit dan Stadium Nasional Rajamangala secara purata mengambil masa 1 j 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 53 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Future Park Rangsit hingga Stadium Nasional Rajamangala. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Future Park Rangsit dan Stadium Nasional Rajamangala. Perlepasan paling awal adalah pada 6:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Future Park Rangsit adalah pada 9:41 PTG yang akan tiba ke Stadium Nasional Rajamangala pada 5:44 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di โรงเรียนหอวัง;Horwang School dan mengambil masa purata 1 j 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


58 min • 2 pertukaran


58 min • 2 pertukaran


58 min • 2 pertukaran


58 min • 2 pertukaran


59 min • 2 pertukaran


54 min • 2 pertukaran


59 min • 2 pertukaran


54 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Future Park Rangsit ke Stadium Nasional Rajamangala? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Future Park Rangsit ke Stadium Nasional Rajamangala. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Future Park Rangsit stesen dan tiba di Stadium Nasional Rajamangala stesen melalui โรงเรียนหอวัง;Horwang School. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 6 min.
Perkhidmatan Future Park Rangsit Stadium Nasional Rajamangala ke bas , dikendalikan oleh Department of Land Transport, berlepas dari จุดขึ้นลง;visual stop stesen.
Perkhidmatan Future Park Rangsit Stadium Nasional Rajamangala ke bas, dikendalikan oleh Department of Land Transport, tiba di แบงเทรดดิ้งกรุ๊ป;Bang Trading Group stesen.
Jarak antara Future Park Rangsit dan Stadium Nasional Rajamangala adalah 26 km. Jarak jalan raya ialah 54 km.