bas antara Future Park Rangsit dengan Central Rama 2 mengambil masa 1 j 46 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Future Park Rangsit ke Central Rama 2. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Future Park Rangsit dan Central Rama 2. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 46 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Future Park Rangsit ke Central Rama 2? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Future Park Rangsit ke Central Rama 2. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari visual stop stesen dan tiba di Homepro Rama 2 stesen melalui Horwang School stesen dan Wat Son 1 stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 46m.
Perkhidmatan Future Park Rangsit Central Rama 2 ke bas, dikendalikan oleh Department of Land Transport, berlepas dari stesen visual stop.
Perkhidmatan Future Park Rangsit Central Rama 2 ke bas, dikendalikan oleh Bangkok Mass Transit Authority, tiba di stesen Homepro Rama 2.
Tempah tiket Future Park Rangsit Central Rama 2 ke bas anda dalam talian dengan 12go.asia.
Jarak antara Future Park Rangsit dan Central Rama 2 adalah 41.1 km. Jarak jalan raya ialah 50 km.