bas antara Funchal dan Ponte do Colmeal secara purata mengambil masa 44 min dan bas yang terpantas mengambil masa 28 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Funchal ke Ponte do Colmeal. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Funchal dan Ponte do Colmeal. Perlepasan paling awal adalah pada 7:39 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Funchal adalah pada 11:48 PTG yang akan tiba ke Ponte do Colmeal pada 12:16 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 44 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Funchal ke Ponte do Colmeal? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Funchal stesen berlepas dari Ponte do Colmeal stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 44 min.
Perkhidmatan Funchal Ponte do Colmeal ke bas , dikendalikan oleh Horários do Funchal, berlepas dari Hotel Savoy S stesen.
Perkhidmatan Funchal Ponte do Colmeal ke bas, dikendalikan oleh Horários do Funchal, tiba di Ponte do Colmeal stesen.
Jarak antara Funchal dan Ponte do Colmeal adalah 8.8 km. Jarak jalan raya ialah 21 km.