bas antara Funchal dan Ponta do Bode secara purata mengambil masa 1 j 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 45 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Funchal ke Ponta do Bode. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Funchal dan Ponta do Bode. Perlepasan paling awal adalah pada 7:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Funchal adalah pada 7:30 PTG yang akan tiba ke Ponta do Bode pada 8:35 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Funchal ke Ponta do Bode? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Funchal stesen berlepas dari Ponta do Bode stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 5 min.
Perkhidmatan Funchal Ponta do Bode ke bas , dikendalikan oleh SIGA - Transportes Públicos da RAM, berlepas dari Funchal - Terminal SAM stesen.
Perkhidmatan Funchal Ponta do Bode ke bas, dikendalikan oleh SIGA - Transportes Públicos da RAM, tiba di Caniçal stesen.
Jarak antara Funchal dan Ponta do Bode adalah 20.1 km. Jarak jalan raya ialah 29 km.