Rome2Rio

Frontignan Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas

Cari Pengangkutan ke Font-Romeu-Odeillo-Via

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Frontignan dan Font-Romeu-Odeillo-Via secara purata mengambil masa 9 j 8 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 j 27 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Frontignan hingga Font-Romeu-Odeillo-Via. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

9 j 8 min
Tempoh
264 km
Jarak
€17
Harga purata
3 kali sehari
Kekerapan

Jadual Frontignan Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas

Bas beroperasi 3 kali sehari antara Frontignan dan Font-Romeu-Odeillo-Via. Perlepasan paling awal adalah pada 9:50 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Frontignan adalah pada 7:45 PTG yang akan tiba ke Font-Romeu-Odeillo-Via pada 10:32 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Montpellier - Sabines Tw2 dan mengambil masa purata 9 j 8 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Frontignan ke Font-Romeu-Odeillo-Via? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Frontignan ke Font-Romeu-Odeillo-Via .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 264 km
  • Tempoh: 9 j 8 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Frontignan, Perancis dan Font-Romeu-Odeillo-Via, Perancis?

Pengendali