bas antara Fremantle dan Nicholson Rd After Ruby Av secara purata mengambil masa 1 j 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 52 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Fremantle hingga Nicholson Rd After Ruby Av. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Fremantle dan Nicholson Rd After Ruby Av. Perlepasan paling awal adalah pada 5:28 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Fremantle adalah pada 4:25 PTG yang akan tiba ke Nicholson Rd After Ruby Av pada 5:42 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Bull Creek Stn Stand 10 dan mengambil masa purata 1 j 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 7 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

56 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Fremantle ke Nicholson Rd After Ruby Av? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Fremantle ke Nicholson Rd After Ruby Av. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fremantle stesen dan tiba di Nicholson Rd After Ruby Av stesen melalui Bull Creek Stn Stand 10. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 6 min.
Perkhidmatan Fremantle Nicholson Rd After Ruby Av ke bas , dikendalikan oleh Transperth, berlepas dari High St After Chalmers St stesen.
Perkhidmatan Fremantle Nicholson Rd After Ruby Av ke bas, dikendalikan oleh Transperth, tiba di Metcalfe Rd After Bridgeway Av stesen.
Jarak antara Fremantle dan Nicholson Rd After Ruby Av adalah 16.9 km. Jarak jalan raya ialah 32 km.