bas antara Frascati dan Re Di Roma secara purata mengambil masa 1 j 27 min dan bas yang terpantas mengambil masa 53 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Frascati ke Re Di Roma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Frascati dan Re Di Roma. Perlepasan paling awal ialah pada 9:53 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Frascati adalah pada 11:15 PTG yang akan tiba ke Re Di Roma pada 12:08 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di ROMA | Anagnina dan mengambil masa purata 1 j 27 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Frascati ke Re Di Roma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Frascati ke Re Di Roma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Frascati stesen dan tiba di Re Di Roma stesen melalui ROMA | Anagnina. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 27 min.
Perkhidmatan Frascati Re Di Roma ke bas , dikendalikan oleh Cotral S.p.A., berlepas dari FRASCATI | Piazza Marconi # f12858 stesen.
Perkhidmatan Frascati Re Di Roma ke bas, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., tiba di Appia-Re Di Roma stesen.
Jarak antara Frascati dan Re Di Roma adalah 15.9 km. Jarak jalan raya ialah 18 km.