bas antara Frankston dan Reserve St/Clyde Rd secara purata mengambil masa 1 j 35 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 17 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Frankston hingga Reserve St/Clyde Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Frankston dan Reserve St/Clyde Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 4:47 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Frankston adalah pada 7:45 PTG yang akan tiba ke Reserve St/Clyde Rd pada 9:02 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 1 j 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 47 min • 1 pertukaran

1 j 46 min • 1 pertukaran

1 j 44 min • 1 pertukaran

1 j 41 min • 1 pertukaran

1 j 45 min • 1 pertukaran

1 j 35 min • 1 pertukaran

1 j 32 min • 1 pertukaran

1 j 42 min • 1 pertukaran

1 j 22 min • 1 pertukaran

1 j 45 min • 1 pertukaran

1 j 37 min • 1 pertukaran

1 j 32 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Frankston ke Reserve St/Clyde Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Frankston ke Reserve St/Clyde Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Frankston stesen dan tiba di Reserve St/Clyde Rd stesen melalui Dandenong Station/Foster St. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 35 min.
Perkhidmatan Frankston Reserve St/Clyde Rd ke bas , dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari Frankston stesen.
Perkhidmatan Frankston Reserve St/Clyde Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di Reserve St/Clyde Rd stesen.
Jarak antara Frankston dan Reserve St/Clyde Rd adalah 22.8 km. Jarak jalan raya ialah 38 km.