bas antara Fourqueux dan Saint-Germain-en-Laye RER secara purata mengambil masa 12 min dan bas yang terpantas mengambil masa 10 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Fourqueux hingga Saint-Germain-en-Laye RER. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Fourqueux dan Saint-Germain-en-Laye RER. Perlepasan paling awal adalah pada 5:19 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Fourqueux adalah pada 1:38 PTG yang akan tiba ke Saint-Germain-en-Laye RER pada 1:50 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 12 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Fourqueux ke Saint-Germain-en-Laye RER? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Fourqueux stesen berlepas dari Saint-Germain-en-Laye RER stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Perkhidmatan Fourqueux Saint-Germain-en-Laye RER ke bas , dikendalikan oleh Saint Germain Boucles de Seine, berlepas dari Trois Quignons stesen.
Perkhidmatan Fourqueux Saint-Germain-en-Laye RER ke bas, dikendalikan oleh Saint Germain Boucles de Seine, tiba di Rue de la Salle stesen.
Jarak antara Fourqueux dan Saint-Germain-en-Laye RER adalah 2.6 km. Jarak jalan raya ialah 4 km.