bas antara Fontenay-aux-Roses dengan Mandres-les-Roses mengambil masa 4 h 6 j. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Fontenay-aux-Roses ke Mandres-les-Roses. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Fontenay-aux-Roses dan Mandres-les-Roses. Perkhidmatan berlepas dari Fontenay-aux-Roses pada 1:06 PG waktu malam, yang tiba ke Mandres-les-Roses pada 07:23:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Bourg-la-Reine RER dan mengambil masa purata 4 h 6 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Fontenay-aux-Roses ke Mandres-les-Roses? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Fontenay-aux-Roses ke Mandres-les-Roses. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fontenay-aux-Roses stesen dan tiba di Mandres-les-Roses stesen melalui Créteil - L'Échat. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4 h 6 j.
Perkhidmatan Fontenay-aux-Roses Mandres-les-Roses ke bas , dikendalikan oleh Île-de-France Mobilités - Croix du Sud, berlepas dari Bourg-la-Reine RER stesen.
Perkhidmatan Fontenay-aux-Roses Mandres-les-Roses ke bas, dikendalikan oleh Île-de-France Mobilités - Croix du Sud, tiba di Aristide Briand stesen.
Jarak antara Fontenay-aux-Roses dan Mandres-les-Roses adalah 21.2 km. Jarak jalan raya ialah 51 km.