bas antara Font dengan Font-Romeu-Odeillo-Via mengambil masa 33 j 32 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Font ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Font dan Font-Romeu-Odeillo-Via. Perkhidmatan berlepas dari Font pada 11:21 PTG waktu malam, yang tiba ke Font-Romeu-Odeillo-Via pada 08:53:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Yverdon-les-Bains dan mengambil masa purata 33 j 32 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Font ke Font-Romeu-Odeillo-Via? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Font ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Font stesen dan tiba di Font-Romeu-Odeillo-Via stesen melalui Valence - Central Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 33 j 32 min.
Perkhidmatan Font Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas , dikendalikan oleh Swiss Federal Railways (SBB CFF FFS), berlepas dari Lausanne stesen.
Perkhidmatan Font Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh Swiss Federal Railways (SBB CFF FFS), tiba di FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Mairie stesen.
Jarak antara Font dan Font-Romeu-Odeillo-Via adalah 612.8 km. Jarak jalan raya ialah 823 km.