bas antara Foix dengan Canet-en-Roussillon mengambil masa 8 j 38 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Foix ke Canet-en-Roussillon. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Foix dan Canet-en-Roussillon. Perlepasan paling awal adalah pada 10:30 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Foix adalah pada 10:30 PG yang akan tiba ke Canet-en-Roussillon pada 7:08 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Toulouse Matabiau dan mengambil masa purata 8 j 38 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Foix ke Canet-en-Roussillon? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Foix ke Canet-en-Roussillon. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Foix stesen dan tiba di Canet-en-Roussillon stesen melalui Toulouse Matabiau. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8 j 38 min.
Perkhidmatan Foix Canet-en-Roussillon ke bas , dikendalikan oleh SNCF Bus, berlepas dari Foix stesen.
Perkhidmatan Foix Canet-en-Roussillon ke bas, dikendalikan oleh SNCF Bus, tiba di Perpignan - Bus Station stesen.
Jarak antara Foix dan Canet-en-Roussillon adalah 118.2 km. Jarak jalan raya ialah 312 km.