bas antara Flushing dan Aqueduct Racetrack Station secara purata mengambil masa 54 min dan bas yang terpantas mengambil masa 44 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Flushing hingga Aqueduct Racetrack Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Flushing dan Aqueduct Racetrack Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:01 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Flushing adalah pada 11:31 PTG yang akan tiba ke Aqueduct Racetrack Station pada 12:23 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Queens Blvd/59 Av dan mengambil masa purata 54 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

55 min • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

59 min • 1 pertukaran

1 j 1 min • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

53 min • 1 pertukaran

59 min • 1 pertukaran

49 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Flushing ke Aqueduct Racetrack Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Flushing ke Aqueduct Racetrack Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Flushing stesen dan tiba di Aqueduct Racetrack Station stesen melalui Queens Blvd/59 Av. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 54 min.
Perkhidmatan Flushing Aqueduct Racetrack Station ke bas , dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari Sanford Av/Main St stesen.
Perkhidmatan Flushing Aqueduct Racetrack Station ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di Cross Bay Blvd/Pitkin Av stesen.
Jarak antara Flushing dan Aqueduct Racetrack Station adalah 10.5 km. Jarak jalan raya ialah 17 km.