bas antara Fiumicino dengan Navona Queen Rooftop, Rome mengambil masa 1 j 28 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Fiumicino ke Navona Queen Rooftop, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Fiumicino dan Navona Queen Rooftop, Rome. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 28 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Fiumicino ke Navona Queen Rooftop, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Fiumicino ke Navona Queen Rooftop, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fiumicino Piazza Generale Carlo Alberto dalla Chiesa stesen dan tiba di Rome Vatican stesen melalui Rome Vatican stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 28m.
Perkhidmatan Fiumicino Navona Queen Rooftop, Rome ke bas, dikendalikan oleh Kautra, berlepas dari stesen Fiumicino Piazza Generale Carlo Alberto dalla Chiesa.
Perkhidmatan Fiumicino Navona Queen Rooftop, Rome ke bas, dikendalikan oleh Kautra, tiba di stesen Rome Vatican.
Tempah tiket Fiumicino Navona Queen Rooftop, Rome ke bas anda dalam talian dengan Distribusion.
Jarak antara Fiumicino dan Navona Queen Rooftop, Rome adalah 23.8 km. Jarak jalan raya ialah 30 km.