bas antara Finchley dan Stanmore secara purata mengambil masa 37 min dan bas yang terpantas mengambil masa 23 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Finchley hingga Stanmore. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Finchley dan Stanmore. Perlepasan paling awal ialah pada 12:28 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Finchley adalah pada 11:58 PTG yang akan tiba ke Stanmore pada 12:21 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 37 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Finchley ke Stanmore? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Finchley stesen berlepas dari Stanmore stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 37 min.
Perkhidmatan Finchley Stanmore ke bas , dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari Brent Cross Shopping Centre stesen.
Perkhidmatan Finchley Stanmore ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di Rectory Lane / Stanmore stesen.
Jarak antara Finchley dan Stanmore adalah 8.6 km. Jarak jalan raya ialah 11 km.