bas antara Filarete dan ROMA | Castel Romano secara purata mengambil masa 1 j 48 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 18 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Filarete hingga ROMA | Castel Romano. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 4 jam antara Filarete dan ROMA | Castel Romano. Perlepasan paling awal ialah pada 12:16 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Filarete adalah pada 11:47 PTG yang akan tiba ke ROMA | Castel Romano pada 4:30 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Torpignattara/Casilina dan mengambil masa purata 1 j 48 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


1 j 31 min • 2 pertukaran


1 j 41 min • 2 pertukaran


1 j 44 min • 2 pertukaran


1 j 47 min • 2 pertukaran


6 j 14 min • 2 pertukaran


1 j 33 min • 2 pertukaran


1 j 46 min • 2 pertukaran


1 j 43 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Filarete ke ROMA | Castel Romano? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Filarete ke ROMA | Castel Romano. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Filarete stesen dan tiba di ROMA | Castel Romano stesen melalui Laurentina. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 48 min.
Perkhidmatan Filarete ROMA | Castel Romano ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Arco Di Travertino stesen.
Perkhidmatan Filarete ROMA | Castel Romano ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di ROMA | Castel Romano stesen.
Jarak antara Filarete dan ROMA | Castel Romano adalah 19.5 km. Jarak jalan raya ialah 33 km.