bas antara Fiesole dan Bagno a Ripoli secara purata mengambil masa 1 j 8 min dan bas yang terpantas mengambil masa 49 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Fiesole hingga Bagno a Ripoli. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Fiesole dan Bagno a Ripoli. Perlepasan paling awal adalah pada 5:55 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Fiesole adalah pada 9:10 PTG yang akan tiba ke Bagno a Ripoli pada 10:12 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Libertà Porta San Gallo dan mengambil masa purata 1 j 8 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


57 min • 2 pertukaran

52 min • 2 pertukaran

50 min • 2 pertukaran

59 min • 2 pertukaran

1 j 9 min • 2 pertukaran

1 j 2 min • 2 pertukaran

59 min • 2 pertukaran

59 min • 2 pertukaran

1 j 24 min • 2 pertukaran

1 j 4 min • 2 pertukaran

1 j 9 min • 2 pertukaran

51 min • 2 pertukaran

57 min • 2 pertukaran

52 min • 2 pertukaran

50 min • 2 pertukaran

59 min • 2 pertukaran

57 min • 2 pertukaran

52 min • 2 pertukaran

50 min • 2 pertukaran

59 min • 2 pertukaran

57 min • 2 pertukaran

52 min • 2 pertukaran

50 min • 2 pertukaran

59 min • 2 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Fiesole ke Bagno a Ripoli? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Fiesole ke Bagno a Ripoli. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fiesole Piazza Mino stesen dan tiba di Roma Agnoletti stesen melalui Libertà Porta San Gallo stesen dan Salutati Cecchi stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 8m.
Perkhidmatan Fiesole Bagno a Ripoli ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane, berlepas dari stesen Fiesole Piazza Mino.
Perkhidmatan Fiesole Bagno a Ripoli ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane, tiba di stesen Roma Agnoletti.
Jarak antara Fiesole dan Bagno a Ripoli adalah 6.6 km.