bas antara Feltham dan Bath Rd Station secara purata mengambil masa 1 j 1 min dan bas yang terpantas mengambil masa 38 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Feltham hingga Bath Rd Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Feltham dan Bath Rd Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:17 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Feltham adalah pada 11:53 PTG yang akan tiba ke Bath Rd Station pada 12:37 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di The Bell dan mengambil masa purata 1 j 1 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

39 min • 1 pertukaran

39 min • 1 pertukaran

38 min • 1 pertukaran

41 min • 1 pertukaran

40 min • 1 pertukaran

40 min • 1 pertukaran

45 min • 1 pertukaran

45 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Feltham ke Bath Rd Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Feltham ke Bath Rd Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Feltham stesen dan tiba di Bath Rd Station stesen melalui The Bell. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 1 min.
Perkhidmatan Feltham Bath Rd Station ke bas , dikendalikan oleh First Bus London, berlepas dari Feltham Station / Victoria Road stesen.
Perkhidmatan Feltham Bath Rd Station ke bas, dikendalikan oleh First Bus London, tiba di Stamford Brook Bus Garage stesen.
Jarak antara Feltham dan Bath Rd Station adalah 12.7 km. Jarak jalan raya ialah 14 km.