bas antara Faro dan Vale do Lobo secara purata mengambil masa 1 j 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 45 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Faro hingga Vale do Lobo. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara Faro dan Vale do Lobo. Perlepasan paling awal adalah pada 8:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Faro adalah pada 5:00 PTG yang akan tiba ke Vale do Lobo pada 6:40 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 1 j 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Faro ke Vale do Lobo? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Faro ke Vale do Lobo. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Faro - Terminal Rodoviário stesen dan tiba di Vale do Lobo - Casa Natalle stesen melalui Almancil - Poço stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 6m.
Perkhidmatan Faro Vale do Lobo ke bas, dikendalikan oleh VAMUS - Transportes do Algarve, berlepas dari stesen Faro - Terminal Rodoviário.
Perkhidmatan Faro Vale do Lobo ke bas, dikendalikan oleh VAMUS - Transportes do Algarve, tiba di stesen Vale do Lobo - Casa Natalle.
Jarak antara Faro dan Vale do Lobo adalah 12 km. Jarak jalan raya ialah 19 km.