Rome2Rio

Exeter Alpe d'Huez ke bas

Cari Pengangkutan ke Alpe d'Huez

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Exeter dengan Alpe d'Huez mengambil masa 2 h 4 j. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Exeter ke Alpe d'Huez. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

2 h 4 j
Tempoh
1,387 km
Jarak
€149
Harga purata
dua kali seminggu
Kekerapan

Jadual Exeter Alpe d'Huez ke bas

Bas beroperasi dua kali seminggu antara Exeter dan Alpe d'Huez. Perlepasan paling awal adalah pada 12:00 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Exeter adalah pada 12:00 PTG yang akan tiba ke Alpe d'Huez pada 5:45 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di London Victoria Coach Station Arrivals dan mengambil masa purata 2 h 4 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Exeter ke Alpe d'Huez? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Exeter ke Alpe d'Huez .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1,387.5 km
  • Tempoh: 2 h 4 j

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Exeter, England dan Alpe d'Huez, Perancis?

Pengendali