Rome2Rio

Evanston The Loop (CTA) ke bas

Cari Pengangkutan ke The Loop (CTA)

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Evanston dan The Loop (CTA) secara purata mengambil masa 1 j 7 min dan bas yang terpantas mengambil masa 50 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Evanston hingga The Loop (CTA). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 7 min
Tempoh
21 bt
Jarak
$6
Harga purata
setiap 15 minit
Kekerapan

Jadual Evanston The Loop (CTA) ke bas

Bas beroperasi setiap 15 minit antara Evanston dan The Loop (CTA). Perlepasan paling awal adalah pada 5:40 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Evanston adalah pada 10:36 PTG yang akan tiba ke The Loop (CTA) pada 12:19 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Michigan & Washington dan mengambil masa purata 1 j 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Evanston ke The Loop (CTA)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Evanston ke The Loop (CTA) .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 20.7 bt
  • Tempoh: 1 j 7 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Evanston, IL, Amerika Syarikat dan The Loop (CTA), IL, Amerika Syarikat?

Pengendali