bas antara Essendon dan Rosanna Rd/Banyule Rd secara purata mengambil masa 1 j 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 42 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Essendon hingga Rosanna Rd/Banyule Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Essendon dan Rosanna Rd/Banyule Rd. Perlepasan paling awal adalah pada 5:53 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Essendon adalah pada 9:31 PTG yang akan tiba ke Rosanna Rd/Banyule Rd pada 10:28 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 1 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

52 min • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

53 min • 1 pertukaran

59 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

53 min • 1 pertukaran

59 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Essendon ke Rosanna Rd/Banyule Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Essendon ke Rosanna Rd/Banyule Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Essendon stesen dan tiba di Rosanna Rd/Banyule Rd stesen melalui Northland Shopping Centre/Murray Rd. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 5 min.
Perkhidmatan Essendon Rosanna Rd/Banyule Rd ke bas , dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari Thistle St/Mt Alexander Rd stesen.
Perkhidmatan Essendon Rosanna Rd/Banyule Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di Rosanna Rd/Banyule Rd stesen.
Jarak antara Essendon dan Rosanna Rd/Banyule Rd adalah 14.3 km. Jarak jalan raya ialah 19 km.