bas antara Encinitas dengan Bandar Raya New York mengambil masa 3 h. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Encinitas ke Bandar Raya New York. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Encinitas dan Bandar Raya New York. Perlepasan paling awal adalah pada 7:13 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Encinitas adalah pada 7:16 PG yang akan tiba ke Bandar Raya New York pada 10:30 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Oceanside Transit Center Stall 8 dan mengambil masa purata 3 h. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Encinitas ke Bandar Raya New York? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Encinitas ke Bandar Raya New York. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Encinitas stesen dan tiba di Bandar Raya New York stesen melalui Los Angeles Union Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3 h.
Perkhidmatan Encinitas Bandar Raya New York ke bas , dikendalikan oleh North County Transit, berlepas dari Oceanside stesen.
Perkhidmatan Encinitas Bandar Raya New York ke bas, dikendalikan oleh North County Transit, tiba di Port Authority Bus Terminal stesen.
Jarak antara Encinitas dan Bandar Raya New York adalah 3,903.5 km. Jarak jalan raya ialah 4,913 km.