bas antara Edinburgh dan The Table secara purata mengambil masa 21 j 18 min dan bas yang terpantas mengambil masa 21 j 17 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Edinburgh ke The Table. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Edinburgh dan The Table. Perlepasan paling awal adalah pada 10:04 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Edinburgh adalah pada 10:13 PG yang akan tiba ke The Table pada 7:30 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Fort William dan mengambil masa purata 21 j 18 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Edinburgh ke The Table? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Edinburgh ke The Table. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Edinburgh stesen dan tiba di The Table stesen melalui Fort William. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 21 j 18 min.
Perkhidmatan Edinburgh The Table ke bas , dikendalikan oleh Ember, berlepas dari George Street stesen.
Perkhidmatan Edinburgh The Table ke bas, dikendalikan oleh Ember, tiba di Somerled Square stesen.
Jarak antara Edinburgh dan The Table adalah 265.3 km. Jarak jalan raya ialah 430 km.