bas antara Edinburgh Corn Exchange dan Hermiston Park & Ride secara purata mengambil masa 13 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Edinburgh Corn Exchange hingga Hermiston Park & Ride. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Edinburgh Corn Exchange dan Hermiston Park & Ride. Perlepasan paling awal ialah pada 12:19 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Edinburgh Corn Exchange adalah pada 11:51 PTG yang akan tiba ke Hermiston Park & Ride pada 12:02 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Edinburgh Corn Exchange ke Hermiston Park & Ride? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Edinburgh West Retail Park stesen dan tiba di Hermiston Park & Ride stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Perkhidmatan Edinburgh Corn Exchange Hermiston Park & Ride ke bas, dikendalikan oleh Lothian, berlepas dari stesen Edinburgh West Retail Park.
Perkhidmatan Edinburgh Corn Exchange Hermiston Park & Ride ke bas, dikendalikan oleh Lothian, tiba di stesen Hermiston Park & Ride.
Jarak antara Edinburgh Corn Exchange dan Hermiston Park & Ride adalah 4.3 km.