bas antara Edgware dan Nelson's Column secara purata mengambil masa 50 min dan bas yang terpantas mengambil masa 48 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Edgware hingga Nelson's Column. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 4 jam antara Edgware dan Nelson's Column. Perlepasan paling awal ialah pada 12:23 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Edgware adalah pada 4:00 PG yang akan tiba ke Nelson's Column pada 4:50 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 50 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Edgware ke Nelson's Column? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Edgware stesen berlepas dari Nelson's Column stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 50 min.
Perkhidmatan Edgware Nelson's Column ke bas , dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari Edgware Bus Station stesen.
Perkhidmatan Edgware Nelson's Column ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di Trafalgar Square stesen.
Jarak antara Edgware dan Nelson's Column adalah 15.5 km. Jarak jalan raya ialah 21 km.