bas antara Edgware dan Angel Rd Station secara purata mengambil masa 1 j 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 46 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Edgware hingga Angel Rd Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Edgware dan Angel Rd Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:20 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Edgware adalah pada 3:01 PTG yang akan tiba ke Angel Rd Station pada 4:24 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Arnos Grove Station dan mengambil masa purata 1 j 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

54 min • 1 pertukaran

57 min • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran

1 j 2 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Edgware ke Angel Rd Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Edgware ke Angel Rd Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Edgware stesen dan tiba di Angel Rd Station stesen melalui Arnos Grove Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 10 min.
Perkhidmatan Edgware Angel Rd Station ke bas , dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari Edgware Bus Station stesen.
Perkhidmatan Edgware Angel Rd Station ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di Eley Trading Estate stesen.
Jarak antara Edgware dan Angel Rd Station adalah 15.6 km. Jarak jalan raya ialah 23 km.