bas antara Easthampton dan Bandar Raya Quebec secara purata mengambil masa 25 j 4 min dan bas yang terpantas mengambil masa 25 j 1 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Easthampton ke Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Easthampton dan Bandar Raya Quebec. Perlepasan paling awal adalah pada 10:06 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Easthampton adalah pada 10:13 PG yang akan tiba ke Bandar Raya Quebec pada 11:15 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Academy of Music dan mengambil masa purata 25 j 4 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Easthampton ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Easthampton ke Bandar Raya Quebec. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Easthampton stesen dan tiba di Bandar Raya Quebec stesen melalui Albany Bus Terminal, NY. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 25 j 4 min.
Perkhidmatan Easthampton Bandar Raya Quebec ke bas , dikendalikan oleh PVTA, berlepas dari University of Massachusetts Amherst stesen.
Perkhidmatan Easthampton Bandar Raya Quebec ke bas, dikendalikan oleh PVTA, tiba di Québec stesen.
Jarak antara Easthampton dan Bandar Raya Quebec adalah 518.4 km. Jarak jalan raya ialah 770 km.