bas antara EUR Magliana dan Cardo Roma, Autograph Collection, Rome secara purata mengambil masa 3 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 8 kali sejam dari EUR Magliana hingga Cardo Roma, Autograph Collection, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara EUR Magliana dan Cardo Roma, Autograph Collection, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 7:52 PG pagi dan perlepasan terakhir dari EUR Magliana adalah pada 12:23 PTG yang akan tiba ke Cardo Roma, Autograph Collection, Rome pada 12:26 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari EUR Magliana ke Cardo Roma, Autograph Collection, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus EUR Magliana stesen berlepas dari Cardo Roma, Autograph Collection, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi dua kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Perkhidmatan EUR Magliana Cardo Roma, Autograph Collection, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Val Fiorita stesen.
Perkhidmatan EUR Magliana Cardo Roma, Autograph Collection, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Pattinaggio stesen.
Jarak antara EUR Magliana dan Cardo Roma, Autograph Collection, Rome adalah 770 m. Jarak jalan raya ialah 1 km.