bas antara Dubbo dan Siding Spring Observatory secara purata mengambil masa 2 h 1 j dan bas yang terpantas mengambil masa 25 j 38 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Dubbo ke Siding Spring Observatory. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Dubbo dan Siding Spring Observatory. Perlepasan paling awal adalah pada 2:40 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Dubbo adalah pada 2:40 PTG yang akan tiba ke Siding Spring Observatory pada 4:18 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Coonabarabran Visitors Centre, Newell Hwy dan mengambil masa purata 2 h 1 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Dubbo ke Siding Spring Observatory? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Dubbo ke Siding Spring Observatory. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Dubbo stesen dan tiba di Siding Spring Observatory stesen melalui Coonabarabran Visitors Centre, Newell Hwy. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 h 1 j.
Perkhidmatan Dubbo Siding Spring Observatory ke bas , dikendalikan oleh NSW TrainLink, berlepas dari Dubbo Station, Coach Bay 4 stesen.
Perkhidmatan Dubbo Siding Spring Observatory ke bas, dikendalikan oleh NSW TrainLink, tiba di Siding Spring Observatory, Observatory Rd stesen.
Jarak antara Dubbo dan Siding Spring Observatory adalah 116.2 km. Jarak jalan raya ialah 188 km.