bas antara Dijon dan Courseulles-sur-Mer secara purata mengambil masa 14 j 13 min dan bas yang terpantas mengambil masa 13 j 55 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Dijon ke Courseulles-sur-Mer. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Dijon dan Courseulles-sur-Mer. Perkhidmatan berlepas dari Dijon pada 8:40 PTG sebelah petang, yang tiba ke Courseulles-sur-Mer pada 11:35:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Paris - Pershing-Porte Maillot Bus Station dan mengambil masa purata 14 j 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Dijon ke Courseulles-sur-Mer? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Dijon ke Courseulles-sur-Mer. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Dijon stesen dan tiba di Caen - Bus Station stesen melalui Paris stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 14j 13m.
Perkhidmatan Dijon Courseulles-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Dijon.
Perkhidmatan Dijon Courseulles-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di stesen Caen - Bus Station.
Jarak antara Dijon dan Courseulles-sur-Mer adalah 462.3 km. Jarak jalan raya ialah 552 km.