bas antara Dijon dan Beaune-la-Rolande secara purata mengambil masa 30 j 22 min dan bas yang terpantas mengambil masa 28 j 34 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Dijon ke Beaune-la-Rolande. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Dijon dan Beaune-la-Rolande. Perlepasan paling awal ialah pada 2:40 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Dijon adalah pada 2:40 PG yang akan tiba ke Beaune-la-Rolande pada 7:14 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) dan mengambil masa purata 30 j 22 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Dijon ke Beaune-la-Rolande? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Dijon ke Beaune-la-Rolande. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Dijon stesen dan tiba di Beaune-la-Rolande stesen melalui Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine). Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 30 j 22 min.
Perkhidmatan Dijon Beaune-la-Rolande ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari Dijon stesen.
Perkhidmatan Dijon Beaune-la-Rolande ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Montargis stesen.
Jarak antara Dijon dan Beaune-la-Rolande adalah 211 km. Jarak jalan raya ialah 458 km.