bas antara Des Moines dengan Bandar Raya Belize mengambil masa 5 h 15 j. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Des Moines ke Bandar Raya Belize. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Des Moines dan Bandar Raya Belize. Perkhidmatan berlepas dari Des Moines pada 7:35 PTG sebelah petang, yang tiba ke Bandar Raya Belize pada 10:30:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di 16th & Jackson NW dan mengambil masa purata 5 h 15 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Des Moines ke Bandar Raya Belize? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Des Moines ke Bandar Raya Belize. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Des Moines stesen dan tiba di Bandar Raya Belize stesen melalui Omaha, NE. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5 h 15 j.
Perkhidmatan Des Moines Bandar Raya Belize ke bas , dikendalikan oleh Greyhound USA, berlepas dari Des Moines stesen.
Perkhidmatan Des Moines Bandar Raya Belize ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di Belize City stesen.
Jarak antara Des Moines dan Bandar Raya Belize adalah 2,729.1 km. Jarak jalan raya ialah 4,778 km.