Rome2Rio

Dataran O2 Waterloo Station / York Road ke bas

Cari Pengangkutan ke Waterloo Station / York Road

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Dataran O2 dengan Waterloo Station / York Road mengambil masa 1 j 14 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Dataran O2 ke Waterloo Station / York Road. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 14 min
Tempoh
9 bt
Jarak
£50
Harga purata
atas permintaan
Kekerapan

Jadual Dataran O2 Waterloo Station / York Road ke bas

Bas beroperasi atas permintaan antara Dataran O2 dan Waterloo Station / York Road. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 14 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke Waterloo Station / York Road? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Dataran O2 ke Waterloo Station / York Road .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 9.3 bt
  • Tempoh: 1 j 14 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan Waterloo Station / York Road, England?

Pengendali