Rome2Rio

Dataran O2 The Rembrandt, London ke bas

Cari Pengangkutan ke The Rembrandt, London

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Dataran O2 dan The Rembrandt, London secara purata mengambil masa 1 j 50 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 5 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Dataran O2 hingga The Rembrandt, London. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 50 min
Tempoh
14 bt
Jarak
£72
Harga purata
setiap 10 minit
Kekerapan

Jadual Dataran O2 The Rembrandt, London ke bas

Bas beroperasi setiap 10 minit antara Dataran O2 dan The Rembrandt, London. Perlepasan paling awal ialah pada 12:06 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 11:54 PTG yang akan tiba ke The Rembrandt, London pada 1:09 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di North Greenwich Station dan mengambil masa purata 1 j 50 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke The Rembrandt, London? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Dataran O2 ke The Rembrandt, London .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 13.6 bt
  • Tempoh: 1 j 50 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan The Rembrandt, London, England?

Pengendali