bas antara Dataran O2 dan St Mary Cray secara purata mengambil masa 1 j 30 min dan bas yang terpantas mengambil masa 52 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Dataran O2 hingga St Mary Cray. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Dataran O2 dan St Mary Cray. Perlepasan paling awal adalah pada 12:05 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 10:47 PTG yang akan tiba ke St Mary Cray pada 11:59 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di North Greenwich Station dan mengambil masa purata 1 j 30 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 33 min • 1 pertukaran

1 j 36 min • 1 pertukaran

1 j 39 min • 1 pertukaran

1 j 43 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke St Mary Cray? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Dataran O2 ke St Mary Cray. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Dataran O2 stesen dan tiba di St Mary Cray stesen melalui Woolwich Arsenal Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 30 min.
Perkhidmatan Dataran O2 St Mary Cray ke bas , dikendalikan oleh Stagecoach London, berlepas dari North Greenwich Station stesen.
Perkhidmatan Dataran O2 St Mary Cray ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach London, tiba di Station Approach / St Mary Cray stesen.
Jarak antara Dataran O2 dan St Mary Cray adalah 14.2 km. Jarak jalan raya ialah 22 km.