Rome2Rio

Dataran O2 South Wimbledon Station ke bas

Cari Pengangkutan ke South Wimbledon Station

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Dataran O2 dan South Wimbledon Station secara purata mengambil masa 1 j 20 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 6 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Dataran O2 ke South Wimbledon Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 20 min
Tempoh
16 bt
Jarak
£85
Harga purata
setiap jam
Kekerapan

Jadual Dataran O2 South Wimbledon Station ke bas

Bas beroperasi setiap jam antara Dataran O2 dan South Wimbledon Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:06 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 11:54 PTG yang akan tiba ke South Wimbledon Station pada 1:32 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di North Greenwich Station dan mengambil masa purata 1 j 20 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke South Wimbledon Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Dataran O2 ke South Wimbledon Station .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 16.1 bt
  • Tempoh: 1 j 20 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan South Wimbledon Station, England?

Pengendali