bas antara Dataran O2 dan South Croydon (Stesen) secara purata mengambil masa 1 j 37 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 4 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Dataran O2 hingga South Croydon (Stesen). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Dataran O2 dan South Croydon (Stesen). Perlepasan paling awal adalah pada 9:35 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 8:37 PTG yang akan tiba ke South Croydon (Stesen) pada 10:04 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di North Greenwich Station dan mengambil masa purata 1 j 37 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 44 min • 1 pertukaran

1 j 49 min • 1 pertukaran

1 j 45 min • 1 pertukaran

1 j 43 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke South Croydon (Stesen)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Dataran O2 ke South Croydon (Stesen). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Dataran O2 stesen dan tiba di South Croydon (Stesen) stesen melalui Lewisham Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 37 min.
Perkhidmatan Dataran O2 South Croydon (Stesen) ke bas , dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari North Greenwich Station stesen.
Perkhidmatan Dataran O2 South Croydon (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di Fairfield Halls stesen.
Jarak antara Dataran O2 dan South Croydon (Stesen) adalah 16.9 km. Jarak jalan raya ialah 23 km.