Rome2Rio

Dataran O2 Sandilands tram stop ke bas

Cari Pengangkutan ke Sandilands tram stop

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Dataran O2 dan Sandilands tram stop secara purata mengambil masa 1 j 29 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 19 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Dataran O2 hingga Sandilands tram stop. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 29 min
Tempoh
17 bt
Jarak
£18
Harga purata
setiap 3 jam
Kekerapan

Jadual Dataran O2 Sandilands tram stop ke bas

Bas beroperasi setiap 3 jam antara Dataran O2 dan Sandilands tram stop. Perlepasan paling awal ialah pada 12:42 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 4:40 PG yang akan tiba ke Sandilands tram stop pada 6:04 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di North Greenwich Station dan mengambil masa purata 1 j 29 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke Sandilands tram stop? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Dataran O2 ke Sandilands tram stop .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 16.5 bt
  • Tempoh: 1 j 29 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan Sandilands tram stop, England?

Pengendali