bas antara Dataran O2 dan London Eye Waterloo Pier secara purata mengambil masa 1 j 2 min dan bas yang terpantas mengambil masa 39 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Dataran O2 hingga London Eye Waterloo Pier. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Dataran O2 dan London Eye Waterloo Pier. Perlepasan paling awal ialah pada 2:20 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 12:12 PTG yang akan tiba ke London Eye Waterloo Pier pada 1:21 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke London Eye Waterloo Pier? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Dataran O2 stesen berlepas dari London Eye Waterloo Pier stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 2 min.
Perkhidmatan Dataran O2 London Eye Waterloo Pier ke bas , dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari North Greenwich Station stesen.
Perkhidmatan Dataran O2 London Eye Waterloo Pier ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di Waterloo Station / Tenison Way stesen.
Jarak antara Dataran O2 dan London Eye Waterloo Pier adalah 8.6 km. Jarak jalan raya ialah 16 km.