bas antara Dataran O2 dan Knightsbridge Underground Station secara purata mengambil masa 1 j 44 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 2 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Dataran O2 hingga Knightsbridge Underground Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Dataran O2 dan Knightsbridge Underground Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:06 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 11:54 PTG yang akan tiba ke Knightsbridge Underground Station pada 1:12 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di North Greenwich Station dan mengambil masa purata 1 j 44 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 16 min • 1 pertukaran
1 j 9 min • 1 pertukaran
1 j 15 min • 1 pertukaran
1 j 25 min • 1 pertukaran
1 j 25 min • 1 pertukaran
1 j 18 min • 1 pertukaran
1 j 23 min • 1 pertukaran
1 j 31 min • 1 pertukaran
1 j 25 min • 1 pertukaran
1 j 18 min • 1 pertukaran
1 j 23 min • 1 pertukaran
1 j 31 min • 1 pertukaran
1 j 9 min • 1 pertukaran
1 j 9 min • 1 pertukaran
1 j 15 min • 1 pertukaran
1 j 15 min • 1 pertukaran
1 j 10 min • 1 pertukaran
1 j 16 min • 1 pertukaran
1 j 9 min • 1 pertukaran
1 j 15 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke Knightsbridge Underground Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Dataran O2 ke Knightsbridge Underground Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari North Greenwich Station stesen dan tiba di Tottenham Court Road Station stesen melalui Tottenham Court Road Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 44m.
Perkhidmatan Dataran O2 Knightsbridge Underground Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen North Greenwich Station.
Perkhidmatan Dataran O2 Knightsbridge Underground Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Tottenham Court Road Station.
Jarak antara Dataran O2 dan Knightsbridge Underground Station adalah 11.3 km. Jarak jalan raya ialah 16 km.