bas antara Dataran O2 dan Caledonian Road Station secara purata mengambil masa 57 min dan bas yang terpantas mengambil masa 44 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Dataran O2 hingga Caledonian Road Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Dataran O2 dan Caledonian Road Station. Perlepasan paling awal ialah pada 12:17 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 11:50 PTG yang akan tiba ke Caledonian Road Station pada 1:01 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Blackwall Tunnel dan mengambil masa purata 57 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j • 1 pertukaran

53 min • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

53 min • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

50 min • 1 pertukaran

49 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

47 min • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

44 min • 1 pertukaran

50 min • 1 pertukaran

49 min • 1 pertukaran

48 min • 1 pertukaran

58 min • 1 pertukaran

1 j • 1 pertukaran

53 min • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke Caledonian Road Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Dataran O2 ke Caledonian Road Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Dataran O2 stesen dan tiba di Caledonian Road Station stesen melalui Cannon Street Station / Bank Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 57 min.
Perkhidmatan Dataran O2 Caledonian Road Station ke bas , dikendalikan oleh Stagecoach London, berlepas dari Blackwall Tunnel stesen.
Perkhidmatan Dataran O2 Caledonian Road Station ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach London, tiba di Caledonian Road Station stesen.
Jarak antara Dataran O2 dan Caledonian Road Station adalah 9.8 km. Jarak jalan raya ialah 15 km.